Dakinspectie

Als je problemen met je dak ervaart dan is het vaak niet meteen duidelijk waardoor deze veroorzaakt worden. Om dit te achterhalen moet iemand het dak nader inspecteren. Zeker voor schuine daken van huizen kun je deze inspectie beter aan een professionele dakdekker overlaten. De hoogte en hellingshoek van een dak maakt het erg gevaarlijk om op te lopen. Je kan beter een erkent dakdekker inschakelen om een gratis dakinspectie uit te voeren. Onze ervaren dakdekkers komen dan bij je langs om tijdens de inspectie de oorzaak van evt. problemen te achterhalen.

 

Dakinspectie bij aankoop nieuw huis of bij het ervaren van problemen

Ervaart je problemen met het dak en heb je behoefte aan een dakinspectie? Bijvoorbeeld als je op zolder een daklekkage ontdekt of een probleem met tocht tegen komt. Om de oorzaak van deze problemen te achterhalen moet het dak geïnspecteerd worden. De dakdekker zal dan de dakinspectie voor je uitvoeren en direct (uiteraard in overleg) een dakreparatie toepassen als dit noodzakelijk is. Ook bij de aankoop van een nieuw huis is een dakinspectie erg nuttig. Om er zeker van te zijn dat het dak in een goede staat verkeert en je na aankoop niet met erg hoge kosten geconfronteerd wordt.

 

Beterdak Helmond inspecteert je dak op gebreken

Tijdens een dakinspectie inspecteert de dakdekker je dak op gebreken. Onder andere op beschadigingen wordt goed gelet. In veel gevallen kunnen daklekkages tijdens een inspectie al in een vroeg worden ontdekt. We kunnen dan direct tot een dakreparatie overgaan en de dakbedekking repareren. Maar het kan ook voorkomen dat bij een inspectie van het dak blijkt dat een complete dakrenovatie noodzakelijk is. Om dit zeker te weten kun je met ons contact opnemen om een dakinspectie in te plannen.